O Χόλγκεϊτ θυμάται την απόρριψη από τη Γιουνάιτεντ!

Σήμερα είναι από τους πιο περιζήτητους αμυντικούς της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μέισον Χόλγκεϊτ, όμως, είχε ζήσει και την απόρριψη. Ο νεαρός άσος της Έβερτον θυμάται την αποτυχημένη προσπάθειά του να κερδίσει συμβόλαιο συνεργασίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



O Χόλγκεϊτ θυμάται την απόρριψη από τη Γιουνάιτεντ!

Ο Άγγλος σέντερ μπακ έβγαλε μάτια τη φετινή σεζόν με την Έβερτον και ήδη βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μάντσεστερ Σίτι.

Στην πορεία του προς την καταξίωση, όμως, δεν πέρασε εύκολα… Ο ίδιος θυμάται το καλοκαίρι του 2015,  τότε που δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ.

«Πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία εβδομάδα. Μετά όμως τραυματίστηκα και έτσι επέστρεψα στην Μπάρνσλεϊ. Ήταν περίοδος προετοιμασίας. Η ομάδα βρισκόταν εκτός και εγώ έπαιζα με την U23. Ήθελα να πάω όμως κάπου που να είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήθελα μεταγραφή σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες», τόνισε αρχικά ο Χόλγκεϊτ και συνέχισε:

«Εκείνη τη σεζόν είχα παίξει σε 20 παιχνίδια στη Λιγκ 1 και ήμουν μόλις 18 ετών. Για αμυντικό αυτό είναι εξαιρετικό. Έτσι πίστευα ότι θα μπορούσα να ξεφύγω από την U23».