Το σενάριο για την Πρέμιερ που εγκρίνει η Κυβέρνηση

Νεότερες πληροφορίες για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και τη συνέχιση της αγωνιστικής περιόδου μετά την πανδημία ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες και πως ενδεχομένως να μετατεθεί ελάχιστα η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θετική η Κυβέρνηση, αλλά ακόμα δεν μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια...  



Το σενάριο για την Πρέμιερ που εγκρίνει η Κυβέρνηση

Ο Τζιμ Γουάιτ από το SkySports και το talkSPORT δημοσιοποίησε πληροφορίες του από άνθρωπο εντός της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου πρωταθλήματος και φαίνεται πως και από άποψη ημερομηνιών υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα αρκετά πιο σαφές.

Όπως αναφέρεται, το καλύτερο σενάριο που δείχνει να έχει προκριθεί μέχρι αυτή τη στιγμή και για το οποίο να έχει ενημερωθεί η Κυβέρνηση, είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος και των 9 εναπομείναντων αγωνιστικών σε γήπεδα κεκλεισμένων των θυρών.

Η επανέναρξη να γίνει τον Ιούνιο και να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 4-5 εβδομάδες ξεκούρασης και ανασυγκρότηση για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021 θα κάνει σέντρα είτε πολύ αργότερα από το προγραμματισμένο, μέσα στον Αύγουστο, είτε στις αρχές του Σεπτέμβρη.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης