Μπέκαμ: Αποφάσισα να σταματήσω όταν μάρκαρα τον Μέσι

Τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως είχε έρθει η στιγμή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.



Μπέκαμ: Αποφάσισα να σταματήσω όταν μάρκαρα τον Μέσι

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας τόνισε πως… το πήρε απόφαση όταν το 2013 αγωνιζόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν και κλήθηκε να μαρκάρει τον Λιονέλ Μέσι στα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα είχε προκριθεί χάρη στα εκτός έδρας γκολ στο Παρίσι (2-2) ενώ ισόπαλη έληξε και η αναμέτρηση του «Καμπ Νου» με σκορ 1-1. Για τον «Μπεκς» ωστόσο, αυτά τα ματς φανέρωσαν την αδυναμία του να ανταπεξέλθει πλέον σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αφού τα βρήκε σκούρα απέναντι στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη…

«Αποφάσισα να σταματήσω όταν είδα τον Μέσι να τρέχει δίπλα μου. Συνειδητοποίησα πως δεν είμαι πλέον στο επιθυμητό επίπεδο και εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ουσιαστικά να τερματίσω την καριέρα μου…»

«Αυτό όμως δεν με εμπόδισε να χαρώ τα τελευταία μου παιχνίδια στο Champions League. Τα απόλαυσα με την ψυχή μου και παρά το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια» ανέφερε στο «Yahoo Sports».

Γιάννης Τζιουμακλής