Τα δευτερόλεπτα για τα οποία θα θυμούνται όλοι τον Τόρες... (vid)

Το ημερολόγιο έγραφε 24 Απριλίου του 2012. Η Τσέλσι είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Η Μπαρτσελόνα πίεζε ασφυκτικά για το τρίτο γκολ που θα την έστελνε στον μεγάλο τελικό. Μια μακρινή μπαλιά. Ο Τόρες πίσω από το κέντρο. Κυνηγάει και ελέγχει... Η στιγμή αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των φίλων των «μπλε» από τον Ισπανό!  



Τα δευτερόλεπτα για τα οποία θα θυμούνται όλοι τον Τόρες... (vid)

Η Τσέλσι σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έστειλε την Τσέλσι στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου τη σκυτάλη για την επιτυχία θα έπαιρνε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και θα χάριζε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στον σύλλογο του Λονδίνου.

Καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού των «μπλε» με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τότε. Με το σκορ στο 2-0 και τον Τζον Τέρι να έχει αποβληθεί για χαζή αντίδραση και χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, το αγγλικό κλαμπ είχε βρεθεί στριμωγμένο στα σχοινιά...

Ο Ραμίρες με την εκπληκτική του λόμπα από το πρώτο μέρος είχε προσφέρει ελπίδα, οι «μπλαουγκράνα» μόχθησαν... δίχως αύριο στο δεύτερο μέρος, όμως, η ιστορία θα γραφόταν στο φινάλε από τον Φερνάντο Τόρες που ξεχύθηκε μόνος του, πέρασε και τον Βαλντές και σκόραρε για ν' αποτελειώσει τη Μπαρτσελόνα!

Θυμηθείτε εκείνο το ματς:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης