Ανακοινώθηκε η μείωση στην Άρσεναλ, επιστρέφονται τα χρήματα υπό προϋποθέσεις!

Η Άρσεναλ έκανε επίσημα γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας πως οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο θα δεχθούν μειώσεις 12,5% στους μισθούς τους. Μέρος των χρημάτων θα επιστραφεί αν επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι για το κλαμπ...  



Ανακοινώθηκε η μείωση στην Άρσεναλ, επιστρέφονται τα χρήματα υπό προϋποθέσεις!

Οι «κανονιέρηδες» χρειάστηκε να συζητήσουν πολύ με τη διοίκηση του κλαμπ και να περάσουν αρκετές μέρες διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων και πιέσεων για να υπάρξει κατάληξη στο οικονομικό θέμα που προκλήθηκε λόγω του κορονοϊού.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει πως η μείωση θα είναι εν τέλει της τάξεως του 12,5%, «με τη συμφωνία να πραγματοποιείται με το σκεπτικό πως θα ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν και θα λάβουμε όλα τα χρήματα που αντιστοιχούν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Όσα χρήματα εξοικονομηθούν θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που έχουν προκληθεί τη φετινή σεζόν» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Βέβαια, αξίζει να δοθεί έμφαση στο γεγονός πως είτε όλα τα χρήματα που θα αφαιρεθούν από τους μισθούς είτε μέρος αυτών - που είναι και το πιθανότερο σενάριο - θα επιστραφούν σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων που τέθηκαν. 

Φυσικά, γίνεται ιδιαίτερη μνεία για την επιθυμία όλων να βοηθήσουν και να δείξουν κατανόηση σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που διανύει η ανθρωπότητα με την πανδημία... 

Κώστας Ζάλιαρης