«Μόνο τρεις ομάδες της PL θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό παραχώρησε ο Νταμιέν Κομολί στο «Sky Sports».



«Μόνο τρεις ομάδες της PL θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι»

Ο πρώην υπεύθυνος μεταγραφών των Λίβερπουλ και Τότεναμ προβλέπει δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι για την πλειοψηφία των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικό του κύκλο, μόνο τρεις σύλλογοι θα είναι σε θέση να προσθέσουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Για προφανείς λόγους, ο ίδιος δεν αποκάλυψε τις εν λόγω ομάδες αλλά ίσως η μια από αυτές να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόσφατες άλλωστε είναι οι δηλώσεις του προπονητή των «κόκκινων διαβόλων»,  Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος τόνισε (σ.σ. επίσης στο Sky Sports) πως το κλαμπ θα είναι σε θέση να ξοδέψει.

«Η μεταγραφική περίοδος που θα ακολουθήσει δεν θα είναι όπως αυτές του παρελθόντος. Μίλαγα τις προάλλες με γνωστό ατζέντη, ο οποίος μου είπε πως το καλοκαίρι μόνο τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θα έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν χρήματα για ενίσχυση»

«Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά συνήθως οι μάνατζερ δεν πέφτουν έξω σε τέτοια θέματα. Θεωρώ κι εγώ πως οι αγορές παικτών θα είναι ελάχιστες και πολλοί σύλλογοι θα καταφύγουν στη λύση των δανεισμών»

«Πρέπει επίσης να δούμε πότε θα τελειώσει όλο αυτό, διότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως δεν θα ξαναδούμε αγώνες με κόσμο στα γήπεδα μέσα στο 2020…» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής