Μαγκουάιρ: «Θα φτάσουμε στον στόχο, μας έδωσε ζωή ο Μπρούνο Φερνάντες»

Για την δουλειά που γίνεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να φτάσει η ομάδα να διεκδικεί και πάλι τίτλους μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος μιλώντας στον Γκάρι Νέβιλ στάθηκε και στην μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες λέγοντας πως ο Πορτογάλος έδωσε ζωή στον άξονα.



Μαγκουάιρ: «Θα φτάσουμε στον στόχο, μας έδωσε ζωή ο Μπρούνο Φερνάντες»

«Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε πως από την αρχή της σεζόν μοιάζουμε περισσότερο ομάδα, μπορούμε να δούμε πιθανώς το σημείο που θέλουμε να φτάσουμε, το σημείο στο οποίο θέλουμε να κατευθυνούμε. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Όλε μου είχε πει ότι όλα είναι στο χτίσιμο αλλά και πως θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Εγώ το βλέπω.

Μην με παρεξηγήσετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να φτάσουμε στην κορυφή του στόχου μας. Δεν θέλουμε να παίζουμε για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τους τίτλους. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο και στο τέλος θα φτάσουμε εκεί», σχολίασε αρχικά.

Ο στόπερ των «κόκκινων διαβόλων» και της εθνικής Αγγλίας μίλησε για την αμυντική βελτίωση, κυρίως στα στημένα, αλλά και στην επιρροή που είχε στο σύνολο η άφιξη του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Είναι τρομερός από τότε που ήρθε. Στις προπονήσεις είναι ηγέτης και δείχνει ότι θέλει να κερδίζει, ό,τι κάνει έχει αυτόν τον στόχο. Μας έδωσε λίγη περισσότερη ζωή και δημιουργία στον άξονα, κάτι που εσύ και άλλοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είχατε θίξει τα τελευταία χρόνια. Είναι ακόμα αρχή για εκείνον, είμαι σίγουρος ότι θέλει να βελτιώσει κάποια πράγματα πάνω του και είμαι πεπεισμένος πως θα το πράξει. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλύτερος γι’ αυτόν τον σύλλογο», προσέθεσε.