Ο Ινιέστα, η περιβόητη φωτογραφία με τον Κράουτς και η… εξύψωση! (pic)

Ο άλλος gentleman και άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο Αντρές Ινιέστα υποστήριξε πως δεν θυμάται εάν ο ίδιος ή ο Πίτερ Κράουτς ζήτησε από τον ίδιο να φωτογραφηθούν το 2011. Η περιβόητη φώτο ανέβηκε στο Twitter από τον Άγγλο επιθετικό, ενώ για το περιστατικό ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως: «Δεν θα μου φαινόταν παράξενο εάν ήμουν αυτός που το ζήτησε»!  



Ο Ινιέστα, η περιβόητη φωτογραφία με τον Κράουτς και η… εξύψωση! (pic)

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ιστορία. Ο Κράουτς, γνωστός για το χιούμορ του, υποστήριζε σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι ο Ινιέστα τον… παρακαλούσε για μια μεταξύ τους φωτογραφία. Φυσικά, κανείς δεν μπορούσε να τον πιστέψει, θεωρώντας ότι επρόκειτο για ένα από τα γνωστά του αστεία.

Μετά από χρόνια, όμως, ήταν η σειρά του θρύλου της Μπαρτσελόνα να ρωτηθεί. Τελικά ζήτησε εκείνος τη φωτογραφία ή ο Κράουτς;

Η απάντησή του… εξύψωσε τον Άγγλο, αφού μεταξύ άλλων είπε: «Ξέρω περί τίνος πρόκειται, απλώς δεν μπορώ να θυμηθώ εάν ζήτησα εγώ τη φωτογραφία ή εκείνος. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο εάν ήμουν αυτός που το ζήτησε! Εάν εκείνος λέει ότι εγώ ζήτησα, τότε έτσι θα είναι»!

Ιδού και η περιβόητη φωτογραφία: