Η Σίτι υπενθύμισε... πόνο αλλά και υπερηφάνεια στους οπαδούς της! (vid)

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος κι όμως φαντάζει τρομερά μακρινό όλο αυτό που είχε συμβεί στο Etihad σαν σήμερα, το 2019. Ειδικά για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Τότεναμ. Η Μάντσεστερ Σίτι, προς τιμήν της, από νωρίς το πρωί έχει δημοσιεύσει το βίντεο με τον επικό επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον αποκλεισμό από τα «σπιρούνια»...



Η Σίτι υπενθύμισε... πόνο αλλά και υπερηφάνεια στους οπαδούς της! (vid)

Σε ένα αδιανόητο παιχνίδι στο Μάντσεστερ για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2018-2019, το σκορ ήταν στο 3-2... στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης! 

Απίθανη εξέλιξη, δυο γκολ από τον Σον για την Τότεναμ που είχε βάλει σε τρομερά δύσκολη θέση τη Σίτι, απανωτές απαντήσεις από τους παίκτες του Γκουαρδιόλα, ο κόσμος στο Etihad να παραληρεί με όσα έβλεπε, τη μπάλα να μεταφέρεται από τη μια περιοχή στην άλλη και το ματς να είναι... τρομακτικό. 

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει πάντοτε να παραπονιέται για το γκολ του Γιορέντε που διαμόρφωσε το τελικό 4-3 σε φάση που υπάρχει χέρι και με τους νέους κανονισμούς δεν θα είχε μετρήσει ποτέ το γκολ, ενώ, στο φινάλε ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Στέρλινγκ που θα έστελνε τους «πολίτες» στα ημιτελικά. 

Οι σκηνές που ακολούθησαν με το ξέσπασμα του Ποτσετίνο και την τεράστια διαφορά συναισθημάτων στα δύο «στρατόπεδα», παραμένουν αξέχαστες... 

Θυμηθείτε το ματς: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης