Ο Σετιέν κόβει τον «αέρα» στις ομάδες που ενδιαφέρονται για Κουτίνιο

Και εκεί που άπαντες πίστευαν πως η Μπαρτσελόνα θέλει να… ξεφορτωθεί τον Κουτίνιο, ήρθαν οι δηλώσεις του προπονητή των Καταλανών να αλλάξουν το τοπίο.



Ο Σετιέν κόβει τον «αέρα» στις ομάδες που ενδιαφέρονται για Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος άσος ανήκει βρίσκεται αυτή τη στιγμή ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί δεν σκοπεύουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και αυτό άνοιξε την όρεξη σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

Τσέλσι, Έβερτον, Λέστερ και Τότεναμ είναι αυτές που ενεπλάκησαν από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, έρχεται με σημερινές του δηλώσεις να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα αναφορικά με το μέλλον του πρώην αστέρα της Λίβερπουλ.

«Μου αρέσει πολύ ο Κουτίνιο. Παραμένει παίκτης της Μπαρτσελόνα και όποιος θέλει να τον αγοράσει πρέπει να πληρώσει το ποσό που προβλέπεται στη ρήτρα του…»

«Νομίζω όμως πως υπάρχουν πιθανότητες να είναι μαζί μας μετά το καλοκαίρι. Δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν γνωρίζω τις προθέσεις του αλλά είναι ένα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει αμφιβολία επ’ αυτού…» ανέφερε μεταξύ άλλων στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC 1».

Γιάννης Τζιουμακλής