Ομάδες της PL ζητούν με τελεσίγραφο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη φετινή σεζόν!

Εντείνεται η πίεση προς την Πρέμιερ Λιγκ για οριστική απόφαση σχετικά με την έκβαση της φετινής σεζόν…



Ομάδες της PL ζητούν με τελεσίγραφο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη φετινή σεζόν!

Αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει ως γνωστόν από τις αρχές του Μάρτη. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει «παγώσει» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι τα πράγματα δείχνουν να περιπλέκονται.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (17/4) και η εξέλιξη αυτής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά μετά το τελεσίγραφο που απέστειλαν σήμερα κάποιες ομάδες της λίγκας.

Αίτημά τους, να αποφασιστεί οριστικά η ημερομηνία επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, η οποία με βάση τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη μέρα αποτελεί ωστόσο και την ημερομηνία λήξης των συμβολαίων που δεσμεύουν τις διοικήσεις με τους ποδοσφαιριστές που διανύουν το τελευταίο έτος της σύμβασης!

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της πίεσης που ασκείται από το συγκεκριμένο γκρουπ (σ.σ. ανάμεσα σε αυτές και ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη), καθώς υπάρχει η αίσθηση πως αν δεν λυθεί άμεσα το ζήτημα, θα επέλθει νομικό χάος που δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί…

Γιάννης Τζιουμακλής