Τα πιο παραγωγικά ντουέτα από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Ένα δίδυμο από τη Νιούκαστλ σε εποχές... ξεκινήματος της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος είναι αυτό που έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους, ενώ, μονάχα ένα «ντουέτο» των ημερών μας καταλαμβάνει θέση μέσα στην πρώτη 10άδα!  



Τα πιο παραγωγικά ντουέτα από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ! (pic)

Η Νιούκαστλ σε πολύ διαφορετικές εποχές στις αρχές της δεκαετίας του '90, είχε να επιδείξει την πιο παραγωγική γραμμή κρούσης που έχει αντικρίσει μέχρι σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ στα 28 χρόνια που μετράει η κορυφαία Λίγκα από την εποχή της μετονομασίας της.

Οι Άντι Κόουλ και Πίτερ Μπίρντσλεϊ ήταν εκείνοι που είχαν πετύχει 55 τέρματα συνολικά την αγωνιστική περίοδο 1993-1994 και το δίδυμο που τους πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλο, ήταν αυτό των Λουίς Σουάρες και Ντάνιελ Στάριτζ της εκπληκτικής Λίβερπουλ της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, όταν διεκδίκησε το πρωτάθλημα επί των ημερών του Μπρένταν Ρότζερς.

Είναι απίστευτο, αλλά οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές της πιο πρόσφατης δεκαετίας, που βρίσκονται μέσα στην 10άδα των κορυφαίων επιθετικών διδύμων που έχουν παρουσιαστεί στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκονται στην 10η θέση!

Είναι οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ της Άρσεναλ από τη σεζόν 2018-2019 όταν είχαν πετύχει 35 τέρματα.

Δείτε τον πίνακα:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lethal combinations. . Which of the following pairings would dominate in the modern #PremierLeague? . Don't miss Andy Cole's Premier League 100 on the #OptusSport app 📲

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Optus Sport (@optussport) στις

 

Κώστας Ζάλιαρης