Ολοταχώς για πώληση η Νιούκαστλ!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με το fund της Σαουδικής Αραβίας, με εκπρόσωπό του την Αμάντα Στέβλι, για την πώληση της Νιούκαστλ βρίσκεται ο Μάικ Άσλεϊ.  



Ολοταχώς για πώληση η Νιούκαστλ!

Από το πρωί της Τρίτης αποκαλύφθηκαν τα πρώτα έγγραφα μεταβίβασης του κλαμπ που δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Μάγκπαϊζ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με κονσόρτιουμ του δημόσιου επενδυτικού fund της Σαουδικής Αραβίας, που προτίθεται να καλύψει την εξαγορά για περίπου 400 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά των Σαουδαράβων κατέχει το 80% από το κονσόρτιουμ υποψήφιων επενδυτών, στο οποίο συμμετέχει και η οικογένεια Reuben, με την εκπρόσωπο του, Αμάντα Στέιβλι, να ηγείται των συζητήσεων. Η ίδια μάλιστα είχε μπει μπροστά σε ανάλογη κίνηση το 2017, αλλά ο Άσλεϊ της είχε δείξει ευγενικά «πόρτα.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η συμφωνία αφορά άμεση πληρωμή 225 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα 175 να αποπληρωθούν σε βάθος 5 χρόνων.

Έτσι, οι Καρακάξες φαίνεται εξαιρετικά πιθανό να περάσουν σε νέα χέρια, αποχαιρετώντας τον παράγοντα που ουδέποτε κέρδισε την υποστήριξη των φιλάθλων και μάλιστα σε μια περίοδο που υπό την κρίση του κορονοϊού αρκετοί σύλλογοι ακόμα και της Premier League θα αντιμετωπίσουν «στενότητα» στην καλύτερη των περιπτώσεων.