Χόντρυνε η κόντρα Πογκμπά - Σούνες: Το «Δεν τον ήξερα» και το «έλα να δείξουμε τα μετάλλιά μας»! (vid)

Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό και ο Πολ Πογκμπά θ' απαντούσε! Το έκανε και ο «πόλεμος» έγινε πιο σοβαρός από κάθε άλλη φορά! Ο Γάλλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε με υποτιμητικό ύφος για τον θρύλο της Λίβερπουλ, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά κι έδωσε νέα απάντηση στον ποδοσφαιριστή! 



Χόντρυνε η κόντρα Πογκμπά - Σούνες: Το «Δεν τον ήξερα» και το «έλα να δείξουμε τα μετάλλιά μας»! (vid)

Ο Σούνες είναι ίσως ο μεγαλύτερος επικριτής του Πολ Πογκμπά όσον αφορά στους γνωστούς pundits που έχουν βήμα μέσω των media. 

Μέσα από την τηλεόραση του SkySports, o θριαμβευτής σε τρία ευρωπαϊκά τρόπαια, πέντε πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Αγγλίας με τη φανέλα της Λίβερπουλ, δεν έχανε ευκαιρία να πετάξει τα «πυρά» του προς τον Γάλλο Παγκόσμιο Κυπελλούχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις κακές του εμφανίσεις. 

Ο Πογκμπά, μέσω του επίσημου podcast των «κόκκινων διαβόλων», απάντησε λέγοντας: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Σούνες. Μου είπαν ότι ήταν καλός παίκτης, αλλά δεν τον ξέρω. Μόνο το όνομά του είχα ακούσει, δεν ξέρω καν πως είναι εμφανισιακά. Παρακολουθώ εκπομπές, μαθαίνω όσα λένε οι σχολιαστές, ωστόσο, δεν επικεντρώνομαι σε όσα λένε». 

Ο Σούνες ενημερώθηκε άμεσα και απάντησε κατευθείαν μέσα από live video που έκανε το SkySports το μεσημέρι της Τρίτης: «Ας βάλουμε τα μετάλλια στο τραπέζι να τα δούμε»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης