Το μεγάλο… λάθος που μετανιώνει ο Κράουτς!

Τον έχουμε συνηθίσει ατακαδόρο, χαβαλέ, αλλά – όπως όλοι- περνούν τα down τους και «συννεφιάζουν» όταν θυμούνται τα λάθη του παρελθόντος. Ο Πίτερ Κράουτς αναφέρθηκε στην κίνηση που έκανε στο παρελθόν και μετάνιωσε πικρά στο μέλλον!  



Το μεγάλο… λάθος που μετανιώνει ο Κράουτς!

Αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ για τρία χρόνια, από 2005 έως το 2008. Έπεσε δηλαδή πάνω στον Φερνάντο Τόρες και έχασε την πολυτέλεια να παίζει βασικός. Με τους «κόκκινους» κατάφερε σε αυτή την τριετία να φτάσει έως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, να κατακτήσει ένα Κύπελλο, ένα Community Shield, αλλά δεν του ήταν αρκετό. Ήθελε να καθιερωθεί στην ομάδα…

Όσο και αν προσπαθούσε όμως, ο Ράφα Μπενίτεθ συνέχιζε να τον αντιμετωπίζει ως backup. Το 2008, λοιπόν, αντιλαμβανόμενος ότι δεν είχε μέλλον στην ομάδα, αποφάσισε να φύγει. Το μεγαλύτερο λάθος, όπως εκμυστηρεύτηκε... Γιατί; Ο ίδιος αναλύει:

«Ορισμένα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο, όπως ότι ηττηθήκαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι έφυγα από τη Λίβερπουλ το 2008. Ο Μπενίτεθ ήταν χαρούμενος που έφευγα, αφού πάντα με αντιμετώπιζε ως… plan B», τόνισε αρχικά ο υψηλόσωμος επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος το λόγο που εν τέλει μετάνιωσε:

«Μία από τις αιτίες που τελικά πήγα στην Πόρτσμουθ, ήταν το τρομερό δίδυμο Τζέραρντ – Τόρες. Όμως ενάμιση χρόνο μετά, όταν είδα τον Βορονίν και τον Εντόγκ να παίρνουν ευκαιρίες, με έκανε να πω… μακάρι να είχα μείνει. Δεν φεύγεις από μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ τόσο εύκολα».