Ο Μπρέμε βγάζει σε δημοπρασία μπάλα από το Μουντιάλ του ‘90 για να ενισχύσει τους Ιταλούς! (pic)

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ο παλαίμαχος Γερμανός.



Ο Μπρέμε βγάζει σε δημοπρασία μπάλα από το Μουντιάλ του ‘90 για να ενισχύσει τους Ιταλούς! (pic)

Ο Αντρέας Μπρέμε τίμησε τα χρώματα της Ίντερ από το 1988 έως το 1992 ενώ το καλοκαίρι του 1990 κατέκτησε στα γήπεδα της Ιταλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο με τα χρώματα της χώρας του.

Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως ο 59χρονος σήμερα Γερμανός, διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτονική μας χώρα, η οποία περνά τα πάνδεινα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ίδιος θέλησε να βοηθήσει το υγειονομικό σύστημα των Ιταλών και έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτικές μπάλες. Αυτή στα δεξιά της φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί στο Μουντιάλ του 1990 και φέρει πάνω της αυτόγραφα… θρύλων, όπως αυτά του Φραντς Μπεκενμπάουερ, του Λόταρ Ματέους και του Ρούντι Φέλερ! Μη σας ξεγελά το κόκκινο χρώμα. Έχει ξεθωριάσει από το πέρασμα του χρόνου...

«Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία είναι τραγικά και λυπούν ιδιαίτερα. Ελπίζω όλα να τελειώσουν σύντομα. Είναι μια χώρα με την οποία είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος…»

«Έχω κρατήσει δυνατές φιλίες από την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ίντερ. Οι Τζιοβάνι Τραπατόνι, Μπέπε Μπέργκομι και Χαβιέ Ζανέτι είναι δικοί μου άνθρωποι. Αγαπώ την Ιταλία και θέλω να τους επιστρέψω κάτι από όσα μου χάρισαν…» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής