Όταν ο Αζάρ «χόρεψε» εφτά αντιπάλους και σκόραρε για την Τσέλσι... (vid)

Τι παίκτης ήταν... Τι κόσμημα για την Πρέμιερ Λιγκ... Ο Εντέν Αζάρ και ο κόσμος της Τσέλσι θα έχουν να θυμούνται στιγμές όπως αυτή του «σαν σήμερα», καθώς πριν από ακριβώς έναν χρόνο είχε πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ της θητείας του στους «μπλε», χαζεύοντας σχεδόν ολόκληρη τη Γουέστ Χαμ! 



Όταν ο Αζάρ «χόρεψε» εφτά αντιπάλους και σκόραρε για την Τσέλσι... (vid)

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοια βίντεο και αναμνήσεις, φέρνουν στους οπαδούς δάκρυα συγκίνησης για το μεγαλείο που πέρασε και λύπης αν ο παίκτης δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της ομάδας τους...

Κάπως έτσι θα συμβαίνει και με τους φίλους της Τσέλσι στην υπενθύμιση του... χορού του Βέλγου σούπερ σταρ ακριβώς πριν από έναν χρόνο.

Ο Αζάρ, σαν σήμερα, 8 Απρίλη του 2019, είχε ανοίξει το σκορ στη νίκη (2-0) της ομάδας του Σάρι, τότε, απέναντι στα «σφυριά», ξεπερνώντας στο διάβα του κάθε αντίπαλο που προσπάθησε να τον ανακόψει προτού φτάσει σε θέση βολής απέναντι από τον Φαμπιάνσκι.

Τους... ξάπλωσε όλους και πλάσαρε ιδανικά για να πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά, να κερδίσει και το βραβείο για τον Απρίλη του 2019.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης