O Βλαχοδήμος νικητής στο FIFA!

Η περίοδος του covid-19 έχει θέσει σε απραξία τους συλλόγους σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά πολλοί είναι παίκτες που έχουν βρει τρόπο να μένουν σε επαφή με το άθλημα!  



O Βλαχοδήμος νικητής στο FIFA!

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αυτήν την βδομάδα με την ομάδα του στη Ντράιτελιγκα της Γερμανίας, την Ζόνενχοφ, θα αντιμετώπιζε την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ εκτός έδρας. Αυτό μπορεί να μην συνέβη στο γήπεδο, παρόλα αυτά πήρε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή εκπροσωπώντας την ομάδα του απέναντι στην Άιντραχτ, με σκορ 3-4!

Πώς γίνεται αυτό; Η Άιντραχτ σε όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνίζεται, κάθε βδομάδα δίνει τον δικό της αγώνα σε επίπεδο eSports στο FIFA απέναντι στην ομάδα που θα αντιμετώπιζε στο γήπεδο. Η ενέργεια είναι πραγματικά πρωτοποριακή και όμορφη και πραγματοποιείται από την Amilla Marketing, αδερφάκι της οποίας στην Ελλάδα είναι η Libero S&T και η οποία όπως μαθαίνουμε θα προχωρήσει σε αντίστοιχα παιχνίδια και στην Ελλάδα στις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 30.000 θεατές σε Facebook, Youtube και Twitch είδαν διαδικτυακά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να παίρνει τη νίκη ενώ οι φίλαθλοι είχαν την δυνατότητα να αγοράζει εικονικά εισιτήρια, μπύρα και χοτ ντογκς με τα χρήματα να πηγαίνουν στην Άιντραχτ σαν υποστήριξη για το εργαζόμενο προσωπικό της ομάδας που πλήττεται αυτήν την  περίοδο, ιδέα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στα του αγώνα, ο Βλαχοδήμος έχανε 2-0 στο ημίχρονο από τον Μαρσέλ Μπάερ της Άιντραχτ, όμως με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο Β ημίχρονο έκανε την ανατροπή και κέρδισε 4-3. Οι δύο παίκτες κατάφεραν μάλιστα  να βάλουν το όνομά τους στο φύλλο αγώνος ενώ ο Παναγιώτης είχε πολλές καλές ενέργειες στο αριστερό φτερό και έκανε την διαφορά!

Στη διάρκεια του αγώνα ακούγονταν ρεαλιστικά συνθήματα του γηπέδου της Άιντραχτ και μετά το τέλος ο Βλαχοδήμος δήλωσε πως αν αυτός ο αγώνας ήταν πραγματικός θα υπήρχε ξέφρενο πάρτι στο πούλμαν της επιστροφής με δεδομένη την εξέλιξη του αγώνα.