Λίβερπουλ: Πήρε πίσω την απόφαση για τους υπαλλήλους και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο!

Μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή, Πίτερ Μουρ, η Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της για την αναστάτωση που προκάλεσε η λανθασμένη, όπως τη χαρακτήρισε ο σύλλογος, απόφαση, να θέσει σε διαθεσιμότητα 200 άτομα του υπαλληλικού προσωπικού και να μπουν σε πρόγραμμα της Κυβέρνησης για τους μισθούς τους, στην περίεργη και δύσκολη περίοδο του κορονοϊού...



Λίβερπουλ: Πήρε πίσω την απόφαση για τους υπαλλήλους και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο!

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και την αρνητική κριτική από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και οπαδούς για το κλαμπ που προς στιγμήν έχασε τα ήθη και τις αξίες του, η Λίβερπουλ ενήργησε όπως θα έπρεπε...

«Πήραμε λανθασμένη απόφαση, όπως αποδείχθηκε αυτή, την περασμένη εβδομάδα και θα θέλαμε να απολογηθούμε...» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κόκκινων», Πίτερ Μουρ, σε επίσημη ανακοίνωση του κλαμπ. 

«Συζητήσαμε με τους μετόχους για την καλύτερη δυνατή λύση. Όπως φαίνεται ήταν η λανθασμένη να βάλουμε τους υπαλλήλους στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης λόγω της έλλειψης δράσης στην Πρέμιερ Λιγκ εξαιτίας του κορονοϊού. 

Οι προθέσεις μας ήταν εξ αρχής να προστατεύσουμε τους μισθούς των εργαζομένων μας και να μη χάσουν απολύτως τίποτα. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε άλλους τρόπους όσο καιρό δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και για την απόφαση που πήραμε θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη» ανέφερε ο CEO της Λίβερπουλ.