Κορωνοϊός: Ανεβαίνουν οι νεκροί στην Βρετανία, ανάμεσά τους επτά εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας

Ολοένα και ανεβαίνουν οι νεκροί στην Μ. Βρετανία εξαιτίας του κορωνοϊού, με τον αριθμό να έχει φτάσει τους 4.313, εκ των οποίων 3.939 εξέπνευσαν σε κάποιο νοσοκομείο της Αγγλίας. Ένα πεντάχρονο αγόρι και επτά εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στην μακάβρια λίστα.



Κορωνοϊός: Ανεβαίνουν οι νεκροί στην Βρετανία, ανάμεσά τους επτά εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας

Με 708 νέους θανάτους, συμπεριλαμβανομένων των οκτώ που προαναφέρθηκαν, η Βρετανία συνεχίζει να πλήττεται από τον ιό, με την ημερήσια ενημέρωση να φέρνει νέα δυσάρεστα νέα μιας και πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών σε μία ημέρα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, μόλις το Σάββατο έγιναν 10.984 τεστ, την ώρα που στόχος είναι να φτάσουν τα 100.000 ημερησίως. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το NHS εργάζεται καθημερινά για την δημιουργία αναπνευστήρων, (με 250 χθες, Παρασκευή, και με στόχο να φτάσουν τους 1.000/ημέρα από τη νέα εβδομάδα) καθώς επίσης πως τις προηγούμενες ώρες έφτασαν άλλοι 300 από την Κίνα.

Φυσικά, ζητήθηκε από τον κόσμο να παραμείνει σπίτι του και να συνδράμει κι αυτός στην προσπάθεια που γίνεται από την Κυβέρνηση, που μην ξεχνάμε πως ήταν υπαίτια για την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού μιας και άργησε πάρα πολύ στο να λάβει πιο σοβαρά υπόψιν της το θέμα.