Η Τσέλσι έκανε τεράστιο λάθος με τον Άλισον το 2018...

Η Τσέλσι είχε μιλήσει μαζί του, εκείνος είχε δείξει θετική διάθεση για να παίξει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξαφνικά οι «μπλε» πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να κρατήσουν τον Κουρτουά!  



Η Τσέλσι έκανε τεράστιο λάθος με τον Άλισον το 2018...

Η ιστοσελίδα TheAthletic φέρνει στο φως της δημοσιότητας το στόρι που εκτυλίχθηκε το καλοκαίρι του 2018, όταν τότε η Τσέλσι είχε κάνει κρούση στον Άλισον για να τον πάρει από τη Ρόμα, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να καταλήγει στη Λίβερπουλ και να την οδηγεί σε ευρωπαϊκό τρόπαιο και στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ εφόσον ολοκληρωθεί κάποια στιγμή η φετινή σεζόν.

Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Άλισον είχε δείξει θετική διάθεση για να παίξει στους «μπλε» και το «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως, οι άνθρωποι του λονδρέζικου κλαμπ έβαλαν την υπόθεση στην αναμονή και πίστεψαν ότι θα κατάφερναν να κάνουν τον Κουρτουά να παραμείνει μαζί τους.

Ο Βέλγος μετακινήθηκε τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης επαναστατώντας, εκεί δεν έχει καμία σχέση με τον Κουρτουά της Τσέλσι, η τελευταία απέκτησε τον Κέπα και ο Άλισον μαζί με τον Φαν Ντάικ έχουν αλλάξει όλη τη Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης