Το τεστ που απέτυχε να περάσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας και… έμεινε κρυφό!

Παταγώδης αποτυχία. Η «Telegraph» αποκαλύπτει ότι το 2016 το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας πέρασε από τεστ της κυβέρνησης για το κατά πόσο θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε κατάσταση πανδημίας. Τα αποτελέσματα; Τρομακτικά…  



Το τεστ που απέτυχε να περάσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας και… έμεινε κρυφό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι υπουργοί ενημερώθηκαν πριν τρία χρόνια για τα σοβαρά προβλήματα στο κομμάτι της περίθαλψης και τα οποία… σύντομα θα φανερώνονταν αφού υπήρχε σοβαρότατη έλλειψη σε είδη πρώτης ανάγκης.

Σκεπτόμενοι τις καταστάσεις που μπορεί να αποφέρει μια πανδημία, όπως τώρα ο κορονοϊός, διαπιστώθηκε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας είχε μεγάλη έλλειψη σε κρεβάτια ΜΕΘ, ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και σε είδη ατομικής προστασίας.

Το τεστ κράτησε για τρεις μέρες, τον Οκτώβριο του 2016, υπό… το καθεστώς πανδημίας και ποσοστό θνησιμότητας κοντά στο σημερινό του Covid-19!

Τα αποτελέσματα του τεστ ήταν τραγικά και μάλιστα, όπως αναφέρει πάντα η «Telegraph», τα… νούμερα και τα ποσοστά δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια, διότι σίγουρα θα προκαλούσαν έντονο προβληματισμό και… τρόμο!