Το τελευταίο γκολ του Σόλσκιερ και η πρόκριση του Μπέκαμ (vid)

Ημέρα με στιγμές δυο θρύλων της ομάδας, ο ένας εκ των οποίων είναι και ο νυν προπονητής, είναι η 31η Μαρτίου, αφού ξυπνάει αναμνήσεις από γκολ με ιδιαίτερη σημασία από τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Ντέιβιντ Μπέκαμ.  



Το τελευταίο γκολ του Σόλσκιερ και η πρόκριση του Μπέκαμ (vid)

Ο Νορβηγός νυν κόουτς των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας συμπληρώσει πλέον έναν χρόνο παρουσίας στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Μάντσεστερ, σαν σήμερα το 2007 σκόραρε για τελευταία φορά με τη φανέλα του κλαμπ.

Σε ματς με τη Μπλάκμπερν στο «Ολντ Τράφορντ» από μπαλιά του Παρκ από αριστερά και αποτυχία του Ρούνεϊ να βάλει εκείνος την προβολή, η μπάλα έφτασε στον «Όλε» που δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει τη φάση και να διαμορφώσει το τελικό 4-1 εκείνη της αναμέτρησης στο 90ο λεπτό.

Αρκετά χρόνια νωρίτερα, πίσω στο 1996, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα κατάφερνε να στείλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με δικό του γκολ.

Σε ματς με την Τσέλσι, ο «Μπεκς» ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την ανατροπή για να γράψει το τελικό 2-1 μέσα σε τέσσερα λεπτά, αφού στο 55' ο Άντι Κόουλ είχε ισοφαρίσει απαντώντας στο γκολ του Γκούλιτ που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους «μπλε» από το 35'.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης