Αρχίζουν και ζητούν ακύρωση της σεζόν στην Πρέμιερ!

Όλο και περισσότερες φαίνεται πως γίνονται οι ομάδες που ζητούν την ακύρωση της φετινής σεζόν λόγω του κορονοϊού, αδιαφορώντας για τη Λίβερπουλ και την ιστορική παρουσία στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!  



Αρχίζουν και ζητούν ακύρωση της σεζόν στην Πρέμιερ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TheAthletic, οι ισχυροί άνδρες των συλλόγων του κορυφαίου πρωταθλήματος αρχίζουν ν' αντιλαμβάνονται πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει ξανά κατάσταση που να ευνοεί τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από τον Covid-19.

Με τις ερασιτεχνικές κατηγορίες να έχουν ακυρωθεί για φέτος, όπως αποφασίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η Πρέμιερ και η EFL θα συνεδριάσουν από απόσταση μέσα στη νέα εβδομάδα για την πιθανή επέκταση της αναβολής μετά και τις 30 Απριλίου.

Παρ' όλα αυτά, το ρεπορτάζ του TheAthletic τονίζει ότι όλο και περισσότεροι γίνονται οι πρόεδροι των ομάδων που σκέφτονται τη διακοπή της Λίγκας και τη μη στέψη της Λίβερπουλ, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει σκέψη και χώρος για ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο...».

«Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένος... Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητάμε ποδόσφαιρο... Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό...» φέρεται να ανέφερε υψιλόβαθμό στέλεχος ομάδας της Premier.

Κώστας Ζάλιαρης