Αρτέτα: «Μόλις μας είπαν για τον Μαρινάκη, κατάλαβα ότι είχα τον κορονοϊό» (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα, αφού πρώτα κατέστησε σαφές πως πλέον έχει ξεπεράσει τον ιο και είναι καλά, μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασε με πυρετό, βήχα και πόνο στο στήθος, αλλά και για την ημέρα που έλαβαν όλοι στην Άρσεναλ το τηλεφώνημα της ενημέρωσης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε προσβληθεί από το μικρόβιο...  



Αρτέτα: «Μόλις μας είπαν για τον Μαρινάκη, κατάλαβα ότι είχα τον κορονοϊό» (vid)

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ήταν ένα από τα κρούσματα του κορονοϊού, την ημέρα που διαγνώστηκε και ο Καλούμ Χάντσον – Οντόι με τον ιο, ωστόσο, πλέον είναι απολύτως καλά.

Στέλνοντας μήνυμα μέσω soial media, ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο τηλεφώνημα που έλαβαν από τον σύλλογο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε διαγνωστεί με τον κορονοϊό λίγες μέρες μετά τον επαναληπτικό της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

«Έχω αναρρώσει πλήρως. Είχα αρχίσει να έχω συμπτώματα. Μας είπαν ότι είχε βρεθεί θετικός και από τότε κατάλαβα ότι είχα κι εγώ το μικρόβιο... Τα νέα έρχονταν από την Κίνα, την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά καταλάβαμε ότι όλοι θα μπορούσαν να έχουν επηρεαστεί αφού είχαμε έρθει σε επαφή με ανθρώπους. Στην περίπτωσή μου ήταν ήπιας μορφής, είχα τρεις ή τέσσερις δύσκολες μέρες με πυρετό, με βήχα και πόνους στο στήθος.

Ανησυχούσα και για τη σύζυγό μου και για τα παιδιά μου όσο ήμουν σπίτι, ευτυχώς όλοι είμαστε καλά...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης