Εξαρτάται από πολλά του Βέρνερ

Από πολλά πράγματα και κυρίως από τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό θα εξαρτηθεί το μέλλον του μεταγραφικού στόχου της Λίβερπουλ, Τίμο Βέρνερ, με τον αθλητικό διευθυντή της Λειψίας να περιμένει κι αυτός τους επόμενους μήνες.



Εξαρτάται από πολλά του Βέρνερ

Το ποδόσφαιρο δεν έχει και πολύ χώρο στην καθημερινότητα, ωστόσο στην Γερμανία ο Μάρκους Κρόσε ρωτήθηκε για το πιο καυτό όνομα της ομάδας, δίνοντας μια σε γενικές γραμμές διπλωματική απάντηση.

«Τα πάντα είναι πιθανά. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος. Είναι όλα πολύ θολά. Δεν ξέρουμε τι πόρους θα έχουμε και τι επιλογές θα έχουν οι άλλοι σύλλογοι. Είναι βέβαιο ότι ο Τίμο έχει προσελκύσει ενδιαφέρον με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Στην Αγγλία έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς. Είναι λάθος να θεωρούμε ότι τα πράγματα κυλούν διαφορετικά εκεί γιατί έχουν επενδυτές. Και οι επενδυτές έχουν οικονομικές πιέσεις. Η κρίση με τον κορωνοϊό δεν επηρεάζει μόνο μία βιομηχανία. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε εάν οι τιμές του παρόντος θα είναι οι ίδιες σε έξι μήνες», σχολίασε.