Αλεξάντερ – Άρνολντ: «Απίθανος ο Κλοπ σε όλα του» (vid)

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να πει κάτι κακό για τον Γιούργκεν Κλοπ και ο Αλεξάντερ – Άρνολντ δεν αποτέλεσε εξαίρεση, τονίζοντας πως ο Γερμανός τεχνικός συμπεριφέρεται σε όλους στη Λίβερπουλ, όπως το κάνει και με τα μέλη της οικογένειάς του!  



Αλεξάντερ – Άρνολντ: «Απίθανος ο Κλοπ σε όλα του» (vid)

Ο Kloppo είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό των «κόκκινων», ωστόσο, όλα όσα βγαίνουν προς τα έξω φανερώνουν πως ο Γερμανός είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ τα τελευταία χρόνια.

Κι όχι μονάχα σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και σε ανθρώπινο, αφού έχει απίστευτες απόψεις για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και το ρόλο του ποδοσφαίρου...

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έγινε ο τελευταίος από αυτούς που εξύμνησαν τον Κλοπ, λέγοντας:

«Τα πάντα με εκείνον είναι τρομερά... Ο τρόπος που διαχειρίζεται τους άλλους σε ανθρώπινο επίπεδο. Ο τρόπος που έχει ως άνθρωπος, ως προπονητής. Ο τρόπος που νοιάζεται και ενδιαφέρεται για όλους. Νοιάζεται για την οικογένειά του, τους ποδοσφαιριστές του, το επιτελείο, τους υπαλλήλους στην ομάδα. Όλους τους αντιλαμβάνεται ως ίσους, με τον ίδιο τρόπο...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης