«Νιώθουμε… κενό με την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων»!

Ούτε όρεξη για προπονήσεις, ούτε πρόθεση να ρισκάρουν την υγεία τους έχουν οι αθλητές που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με τον Λουτάλο Μουχαμάντ.  



«Νιώθουμε… κενό με την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων»!

Ο εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας στο ταεκβοντό εξέφρασε την ανασφάλειά του για το κατά πόσο, εν μέσω της πανδημίας με τον ιό Covid- 19, θα πρέπει τελικά να γίνουν οι αγώνες, όπως εμμένουν να επιθυμούν οι διοργανωτές!

«Ψυχολογικά οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες. Αισθάνομαι ότι την ώρα που κοιμόμουν κάποιος μου τράβηξε απότομα την κουβέρτα μου. Δεν είμαι μόνο εγώ έτσι», τόνισε αρχικά ο δύο φορές ολυμπιονίκης και συνέχισε:

«Έχω μιλήσει με πολλούς αθλητές, από διαφορετικά αθλήματα και όλοι είμαστε… χαμένοι! Νιώθεις ένα κενό όταν προπονείσαι χωρίς κάποιον στόχο! Πολλά events έχουν αναβληθεί, ενώ η διοργανώτρια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι ακόμη σίγουρη ότι πρέπει να τους επαναπρογραμματίσει. Αυτό είναι περίεργο. Δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ολυμπιακή Επιτροπή θα πάρει τη σωστή απόφαση. Θα το δούμε αυτό…»!