Παλεύει για τη ζωή του πρώην αστέρας της Κάρντιφ!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο άλλοτε επιθετικός της Κάρντιφ, Πίτερ Γουίτινγχαμ, καθώς φέρεται να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι πέφτοντας στα σκαλιά της παμπ όπου παρακολουθούσε το Six Nations!  



Παλεύει για τη ζωή του πρώην αστέρας της Κάρντιφ!

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής που έχει μείνει δίχως ομάδα από το 2018, παρακολουθούσε πριν από λίγες μέρες σε παμπ στο Μπάρι το ματς της Αγγλίας με την Ουαλία για το Six Nations και αποχωρώντας έπεσε στα σκαλιά και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Φήμες τον ήθελαν να έχει «καταλήξει», όμως βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Γουίτινγχαμ έχει συμπληρώσει περισσότερες από 500 συμμετοχές στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκινώντας από την Άστον Βίλα πίσω στο 2002! Στην Κάρντιφ έπαιξε για 10 χρόνια αποτελόντας πλέον θρύλο της ομάδας, ενώ, σε επίπεδο εθνικών ομάδων έφτασε μέχρι το τμήμα κ-21, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές.

Ήταν παρών στον τελικό του Κυπέλλου του 2008 απέναντι στην Πόρτσμουθ αλλά και σε αυτόν του 2012 κόντρα στη Λίβερπουλ ως bluebird...

Κώστας Ζάλιαρης