Σκέφτονται… εβδομαδιαία συμβόλαια οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Υπάρχει η πραγματικότητα με την εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά και εκείνη για το μέλλον της σεζόν! Στο σενάριο ότι η Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχιστεί… τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ομάδες έχουν να σκέφτονται και τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι! Μία σκέψη είναι να τους προσφερθούν εβδομαδιαία συμβόλαια!  



Σκέφτονται… εβδομαδιαία συμβόλαια οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ορισμένοι σύλλογοι έχουν σκεφτεί τη λύση να προσφέρουν στους ποδοσφαιριστές συμβόλαια… με τη εβδομάδα, προκειμένου να τους έχουν στη διάθεσή τους εφόσον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετατεθούν για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με τα τωρινά δεδομένα, αρχές Ιουνίου η συνεργασία των ομάδων με ορισμένους παίκτες εκπνέει- συνεπώς δεν θα τους έχουν μαζί τους για τα εναπομείναντα ματς. Έτσι για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο οι ιθύνοντες σκέφτηκαν να απευθυνθούν στη FIFA και να υποβάλλουν αίτημα για… part time συμβόλαια!

Πάντως η πιάτσα των μάνατζερ δεν έχει πάρει με θετικό μάτι αυτό το ενδεχόμενο, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν ότι «εάν κάποια ομάδα προτείνει στον πελάτη μου συμβόλαιο με την εβδομάδα, εγώ θα ζητήσω 4ετές»!