Σάντσο και Αλεξάντερ – Άρνολντ στο Top-3 των most valuable νεαρών!

Η παντελής έλλειψη ποδοσφαιρικής δράσης μας αναγκάζει να στραφούμε σε άλλα θέματα και αφού οι νεαροί αστέρες είναι εκείνοι που γι' ακόμα μια χρονιά έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον, ρίξαμε μια ματιά στην αντικειμενική αξία που τους έχει βάλει η δημοφιλής ιστοσελίδα Transfermarkt. Και στο Top-3 υπάρχει διπλή αγγλική εκπροσώπηση!  



Σάντσο και Αλεξάντερ – Άρνολντ στο Top-3 των most valuable νεαρών!

Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος... μάντης ή να έχει ιδιαίτερες ικανότητες για να καταλάβει ότι εκείνος με τη μεγαλύτερη αξία στο επίπεδο των U-21 ποδοσφαιριστών είναι ο Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη στιγμή έχει 200 εκατομμύρια ευρώ αξία, για να έρθουν στη 2η και την 3η θέση, με αρκετά μικρότερα ποσά, δυο... αγγλάκια!

Ο ένας είναι ο Τζέιντον Σάντσο των 130 εκατομμυρίων ευρώ έπειτα και από τα τρομερά πράγματα που κάνει στη Bundesliga με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ της Λίβερπουλ παραμένει ψηλά και είναι τρίτος με 110 εκατομμύρια ευρώ!

Πιο χαμηλά έρχεται το πορτογαλικό αστεράκι που όμως έχει μείνει σε ρηχά νερά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ, με αξία 90 εκατομμυρίων, ενώ, ο Κάι Χάβερτζ συμπληρώνει την 5άδα με το ίδιο ποσό, όντας ένας απ' αυτούς που... αν η κανονικότητα επανέλθει μέχρι το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να ακουστεί αρκετά και να πάρει μια καλή μεταγραφή.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει τρομερά πράγματα στη Βεστφαλία παρά την αδυναμία του να στείλει τη Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 80 εκατομμύρια τοποθετείται η αντικειμενική του αξία, λίγο πιο κάτω είναι ο Ματάις Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους με 75 εκατομμύρια και ακολουθούν οι Χακίμι (60 εκατ.), Βαλβέρδε (60 εκατ.) και Πούλισικ (60 εκατ.) που έχει σταθεί πολύ άτυχος με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και τον άφησε εκτός στην Τσέλσι...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης