Ρούνεϊ: «Μας συμπεριφέρονταν σαν γουρούνια»!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στράφηκε ενάντια στην τακτική που ακολούθησε η Πρέμιερ Λιγκ και η EFL προτού πάρουν την απόφαση για την αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι και τις αρχές Απρίλη, έχοντας αισθανθεί πως οι ποδοσφαιρικές Αρχές της Αγγλίας συμπεριφέρονταν προς τους παίκτες με τον χειρότερο τρόπο!  



Ρούνεϊ: «Μας συμπεριφέρονταν σαν γουρούνια»!

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν παίκτης – κόουτς της Ντέρμπι Κάουντι δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που διάβασε το βράδυ της Πέμπτης για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας... σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Όπως δηλώνει, έστω και αργά, πάρθηκε η σωστή απόφαση την Παρασκευή για την αναβολή μετά τα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, γράφοντας στη στήλη του στους Times:

«Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση μετά την έκτακτη σύσκεψη της Παρασκευής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε ότι μας συμπεριφέρονταν σαν... γουρούνια που ήθελαν να πειραματιστούν! Όλα τα υπόλοιπα σπορ είχαν σταματήσει, οι υπόλοιπες χώρας ανακοίνωναν αναβολές και εμείς εδώ είχαμε την εντολή να συνεχίσουμε! Στην προπόνηση της ομάδας μου είδα παίκτες αγχωμένους για ό,τι θα γίνει και ό,τι θα επακολουθήσει. Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση στο τέλος. Είναι απλά ένα άθλημα. Απλά ένα άθλημα...».

Κώστας Ζάλιαρης