Λίβερπουλ: Πάλι... από κάτω θα τις έβαζε όλες!

Έχετε σκεφτεί πως θα μπορούσε να έχει διαμορφωθεί μια βαθμολογάι τύπου... Super League Ευρώπης όπως αυτή που φέρονταν να θέλουν να δημιουργήσουν τα μεγάλα κλαμπ; Μια τύπου... Euroleague στο ποδόσφαιρο, δηλαδή. Η φετινή Λίβερπουλ, πάλι θα τους έβαζε όλους από κάτω!  



Λίβερπουλ: Πάλι... από κάτω θα τις έβαζε όλες!

Οι φετινοί «κόκκινοι» μπορεί να μην είναι καθόλου σίγουροι ότι θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την επιστροφή στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια ή να το κάνουν με κόσμο στις εξέδρες λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τον κορονοϊό.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και με την προσωρινή αναβολή των πρωταθλημάτων, πάλι θα μπορούσαν να έχουν τεράστια άνεση για τη συνέχεια, αν βρίσκονταν στην ίδια Λίγκα με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ!

Ουτε καν η Παρί Σεν Ζερμέν που δεν έχει αντίπαλο στο Championnat θα κατάφερνε να πιάσει την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με τις δύο ομάδες να είχαν υποθετικά 14 βαθμούς διαφοράς στις πρώτες θέσεις της κοινής τους παρουσίας στη βαθμολογία!

Ακόμα πιο κοντά θα βρίσκονταν οι Γιουβέντους και Λάτσιο που έδιναν ούτως ή άλλως μάχη στη Serie A για την κατάκτηση του τίτλου εκεί, ενώ θ' ακολουθούσαν λίγο κάτω από τους 60 βαθμούς οι Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης...

Κώστας Ζάλιαρης