Κορωνοϊός: «Παίζει» να μην ολοκληρωθεί η σεζόν στην Αγγλία!

Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί η σεζόν στις αγγλικές διοργανώσεις σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα των «Times», βάσει του οποίου ο πρόεδρος της FA, Κρεγκ Κλαρκ, φοβάται πως οι ομάδες δεν θα μπορέσουν να «βγάλουν» το πρόγραμμα μετά την αναβολή εξαιτίας του κορωνοϊού.



Κορωνοϊός: «Παίζει» να μην ολοκληρωθεί η σεζόν στην Αγγλία!

Η καραντίνα στην οποία μπαίνει σιγά-σιγά όλη η Ευρώπη ανάγκασε την Πρέμιερ Λιγκ να βάλει κι αυτή προσωρινό λουκέτο, κάτι που προφανώς συνέβη και με τις υπόλοιπες εγχώριες (και μη) διοργανώσεις.

Κι ενώ στην Λίβερπουλ, φερειπείν, περίμεναν την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε δύο παιχνίδια, έρχονται οι «Times» με δημοσίευμά τους να φανερώσουν τις ανησυχίες του Κλαρκ για μη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, κάτι που φέρνει ανησυχία σε πολλούς, για διάφορους λόγους. Μόνο και μόνο η ζημία από τα τηλεοπτικά για τους συλλόγους της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη μπορεί να αγγίξει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ...

Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον στην υπόθεση, η οποία σαφώς θα συνεχίσει να απασχολεί τους αρμόδιους και το ερχόμενο διάστημα, δεδομένης βέβαια και της έξαρσης του κορωνοϊού ή καλώς εχόντων των πραγμάτων της άμεσης αντιμετώπισής του.

Γιώργος Σιάφας