Πρώτη φορά στην ιστορία της Γιουνάιτεντ ματς κεκλεισμένων, «τρύπωσε» οπαδός και φώναζε συνθήματα! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Λασκ στην Αυστρία κάνοντας αυτό ακριβώς που έπρεπε ως απόλυτο φαβορί. Ποτέ ξανά δεν είχε αγωνιστεί μπροστά σε άδειες εξέδρες η ομάδα του Σόλσκιερ, ωστόσο, είχε τη στήριξη... ενός οπαδού!  



Πρώτη φορά στην ιστορία της Γιουνάιτεντ ματς κεκλεισμένων, «τρύπωσε» οπαδός και φώναζε συνθήματα! (vids)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πολύ εύκολα λόγω και της χαμηλής δυναμικότητας της αυστριακής ομάδας έφτασαν στο τελικό 5-0 το βράδυ της Πέμπτης για να μπορούν να σκέφτονται πλέον τα προημιτελικά του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, αφού είναι κάτι παραπάνω από διαδικαστικός ο χαρακτήρας του επαναληπτικού στο Μάντσεστερ.

Ναι μεν η Λασκ είχε ετοιμάσει τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό, όμως, το τοπίο ήταν αχανές και κρύο αφού δεν υπήρχαν οπαδοί λόγω και της έξαρσης του κορονοϊού.

Για πρώτη φορά σε ολόκληρη την ιστορία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε να παίξει μπροστά σε άδειες εξέδρες αφού το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών από την UEFA λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη με τον ιό, ο οποίος οδηγεί παντού το ποδόσφαιρο στην αναβολή.

Παρ' όλα αυτά, ένας θαρραλέος φίλος της Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να... τρυπώσει μέσα στο γήπεδο και ν' αρχίσει να φωνάζει δυνατά συνθήματα για την ομάδα του!

Λόγω της ησυχίας που επικρατούσε, η φωνή του ακούστηκε δυνατά και πέρασε από τους τηλεοπτικούς δέκτες προς τους τηλεθεατές!

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης