Βάρντι: Ένα βήμα πριν το... πάρτι της 100άρας

Ο Τζέιμι Βάρντι κατάφερε να βάλει τέλος στο στείρο διάστημα που διένυσε από τον περασμένο Δεκέμβριο δίχως να πετύχει γκολ, σκόραρε δις απέναντι στην Άστον Βίλα, έδειξε να παίρνει τα πάνω του και απέχει μόλις ένα γκολ από την είσοδο στο κλαμπ των 100άρηδων!  



Βάρντι: Ένα βήμα πριν το... πάρτι της 100άρας

Jamie Vardy is going to have a party... Again!

Ο φορ της Λέστερ που βρέθηκε στον πάγκο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της Δευτέρας με τους «χωριάτες» είχε έτοιμη τη λύση από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι όταν πέρασε στο ματς με αλλαγή στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ακόμα κι αν ακόμα δεν είχε προλάβει να μπει στο κλίμα και άκουσε από τον Ρέινα απέναντί του στο πέναλτι του 62ου λεπτού να παίζει με το μυαλό του, ο Βάρντι ήταν... έτοιμος από καιρό και σκόραρε. Και λίγο αργότερα, ως απόδειξη της αυτοπεποίθησης που απέκτησε, πέτυχε και δεύτερο γκολ με διπλή προσπάθεια, αφού πρώτα το γύρισμα με το αριστερό κόντραρε και του έδωσε τη δυνατότητα να ξανασουτάρει με το δεξί.

Με αυτά τα δύο τέρματα, ο Άγγλος επιθετικός έχει πλέον βρει το δρόμο για τα δίχτυα 99 φορές σε 202 ματς πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για τη μεγάλη 100άρα! Σε επίπεδο ασίστ, έχει φτάσει στις 28 αλλά δεν είναι η δική του δουλειά αυτή...

Αυτό που τον κάνει να υπερηφανεύεται και αποτυπώνει πόσο πιο έντονα ζει τα μεγάλα παιχνίδια απέναντι στους Big-6, είναι πως σκοράρει... κατά ριπάς όταν αντιμέτωπος με τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις ευρωπαϊκές θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε 58 αναμετρήσεις με τις... μεγάλες δυνάμεις έχει πετύχει 33 γκολ και έχει 11 ασίστ.

Τα πάρτι... δεν έχουν τελειωμό κι ας είχαν καιρό να γίνουν...

Κώστας Ζάλιαρης