Άστον Βίλα: Τα περισσότερα λάθη οδηγούν στην χειρότερη άμυνα...

Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί πως η Άστον Βίλα βάσει της αγωνιστικής της εικόνας δεν... αξίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ. Απέναντι στη Λέστερ απέδειξε πως όταν κάτι στραβώσει δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί και παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα λάθη που καταλήγουν σε γκολ...  



Άστον Βίλα: Τα περισσότερα λάθη οδηγούν στην χειρότερη άμυνα...

Ο Πέπε Ρέινα στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης της Δευτέρας κι ενώ υπήρχαν τρεις συμπαίκτες του αμυντικοί που παρακολουθούσαν τη φάση και γύριζαν προς τα πίσω, επέλεξε να κάνει μια παντελώς άστοχη έξοδο από τα καρέ του για να πάρει τη μπάλα από τον Μπαρνς.

Ο τελευταίος την τσίμπησε με ευκολία και πλάσαρε για ν' ανοίξει το σκορ για τη Λέστερ, προτού οι «αλεπούδες» πετύχουν ακόμα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στο τελικό 4-0.

Το λάθος του Πέπε Ρέινα ήταν το 10ο μοιραίο που κάνει για τη φετινή σεζόν η ομάδα των Σμιθ και Τέρι και καταλήγει σε γκολ από τους αντιπάλους, με την Άστον Βίλα να έχει την κορυφή σε αυτό το αρνητικό στατιστικό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Με τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκαν οι «χωριάτες» στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, έφτασαν πλέον το παθητικό τους στα 56 γκολ, επίδοση η οποία επίσης είναι η χειρότερη που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ουραγός Νόριτς είναι δεύτερη με 52 γκολ και ακολουθεί η Γουέστ Χαμ στα 50, έχοντας καταφέρει να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνες θέσεις με αβαντάζ σε ισοβαθμία...

Κώστας Ζάλιαρης