Ξεκίνησαν δίχως χειραψίες, αλλά τις έκαναν σε κάθε άλλη αφορμή! (pics & vid)

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε πως οι χειραψίες στο καθιερωμένο τελετουργικό πριν από την έναρξη των αγώνων δεν θα γίνονταν αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, οι παίκτες των Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ το τήρησαν, ωστόσο, μάλλον παίρνει ειρωνική μορφή αυτό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα...  



Ξεκίνησαν δίχως χειραψίες, αλλά τις έκαναν σε κάθε άλλη αφορμή! (pics & vid)

Ο κοροναϊός έχει προκαλέσει αντίκτυπο και στον αθλητισμό ανά την Ευρώπη, με την Ιταλία να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα όπου υπήρξε απόφαση να διεξαχθούν όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών μετά τις περιστασιακές αναβολές που σημειώνονταν από τις προηγούμενες μέρες.

Στην Πρέμιερ Λιγκ – όπως και στην Bundesliga – απαγορεύθηκαν οι χειραψίες στην καθιερωμένη διαδικασία με την παράταση των ομάδων πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων.

Στο ματς της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ οι ποδοσφαιριστές το τήρησαν, ωστόσο, γελούσαν καθώς ο ένας περνούσε μπροστά από τον άλλον μετά την παράταξή τους, για το γεγονός πως δεν τους επιτρεπόταν να χαιρετηθούν.

Βέβαια, σε οποιαδήποτε άλλη αφορμή και περίσταση μέσα στο ματς, είτε για να συγχαρεί ο ένας τον άλλον, είτε στα γκολ, είτε σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, κανείς δεν το σκεφτόταν και άπαντες έδιναν τα χέρια...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης