Γουότφορντ: Μεγαλώνει και... σχεδιάζει νέο γήπεδο!

Η εταιρεία που έφτιαξε το γήπεδο - στολίδι της Τότεναμ στο Λονδίνο φαίνεται πως έχει ετοιμάσει σχέδια και για νέο «σπίτι» της Γουότφορντ, παρά τις αρχικές σκέψεις για επέκταση της χωρητικότητας του Vicarage Road! 



Γουότφορντ: Μεγαλώνει και... σχεδιάζει νέο γήπεδο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα TheAthletic και παρουσιάζει το βράδυ της Πέμπτης, η Populοus που δημιούργησε το Tottenham Hotspur Stadium του 1 δισεκατομμυρίου λιρών, έχει έτοιμα κάποια πρώτα σχέδια για νέο γήπεδο της Γουότφορντ. 

Στους «hornets» σκέφτονταν ούτως ή άλλως ν' ασχοληθούν με το Vicarage Road και να εξετάσουν κάθε πτυχή ενός πλάνου που θα οδηγούσε στην επέκταση της χωρητικότητας του ήδη υπάρχοντος γηπέδου. 

Παρ' όλα αυτά η αποκάλυψη πως η εταιρεία που έφτιαξε τη νέα έδρα της Τότεναμ έχει ήδη ένα σχέδιο και για τη Γούοτφορντ αποκαλύπτει και τις βλέψεις των ιθυνόντων τον σύλλογο για το επόμενο μεγάλο βήμα και την πρόοδο που θέλουν να δουν για το κλαμπ. 

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του TheAthletic, η τοποθεσία που έχει επιλεγεί και ευνοεί την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου είναι στα ανατολικά του Bushey. 

Κώστας Ζάλιαρης