Αλόνσο: «Καλύτερος εκτελεστής φάουλ; Ο Τσιάρτας!»

Μια φοβερή ιστορία αποκαλύφθηκε μέσα από πρόσφατες τοποθετήσεις του Μάρκος Αλόνσο και του Βασίλη Τσιάρτα!



Αλόνσο: «Καλύτερος εκτελεστής φάουλ; Ο Τσιάρτας!»

Ο νυν άσος της Τσέλσι έχει κοινό παρελθόν με τον πρώην αστέρα της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, κι αυτό διότι ο «El Mago» τίμησε τα χρώματα της Σεβίλλης, την περίοδο που προπονητής της ομάδας υπήρξε ο πατέρας του Ισπανού μπακ, Μάρκος Αλόνσο Πένια!

«Ο πατέρας του Αλόνσο ήταν με διαφορά ο καλύτερος coach που είχα στην καριέρα μου! Έβαλα 18 γκολ την περίοδο που συνυπήρξαμε στη Σεβίλλη. Μετά την προπόνηση με έστελνε να εξασκηθώ στα φάουλ και τότε ερχόταν πολλές φορές ο ‘’Μαρκίτος’’»

Αποτέλεσμα εικόνας για marcos alonso

«Έτσι φωνάζαμε τον Αλόνσο όταν ήταν 10 ετών. Τον άφηνα να χτυπήσει κάποια στημένα αλλά εκείνος απογοητευόταν επειδή δεν μπορούσε να βάλει την απαραίτητη δύναμη λόγω ηλικίας…» ανέφερε στην «Goal» ο Τσιάρτας, κάτι που έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Αλόνσο μέσα από ένα φετινό Match Programme σε αγώνα της Τσέλσι!

«Θυμάμαι έναν Έλληνα παίκτη που έπαιζε στη Σεβίλλη. Τον Βασίλη Τσιάρτα! Ήταν ο καλύτερος εκτελεστής στημένων που έχω δει ποτέ! Έμαθα πολλά από εκείνον αλλά τότε δεν μπορούσα να φτάσω την μπάλα στο τέρμα. Εκείνος με ενθάρρυνε και μου έλεγε πως όταν γίνω 14-15 ετών θα σουτάρω όπως εκείνος…» τα λόγια του.

Γιάννης Τζιουμακλής