Ριτσάρλισον: «Δεν είχα τίποτα! Τώρα έχω αγοράσει σπίτια για την οικογένειά μου»!

Έχει περάσει δύσκολα και αυτές οι αντιξοότητες τον έχουν κάνει ολιγαρκή. Ο Ριτσάρλισον δεν είναι άνθρωπος της σπατάλης, άλλωστε ποτέ δεν είχε μάθει στα... λούσα. Επενδύει τα χρήματα που βγάζει για τη βελτίωση της ζωής των αγαπημένων του προσώπων!  



Ριτσάρλισον: «Δεν είχα τίποτα! Τώρα έχω αγοράσει σπίτια για την οικογένειά μου»!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να προσφέρει και να βοηθήσει εκείνους που τον στήριξαν μη έχοντας πολλά καθώς μεγάλωνε και κυνηγούσε τ' όνειρό του στο ποδόσφαιρο.

Έχοντας καταφέρει να βρεθεί στην Premier League και να υπογράψει συμβόλαιο με την Έβερτον που τον ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό στο οικονομικό κομμάτι, δεν βγάζει... απωθημένα του μικρότερου εαυτού του, αλλά φροντίζει την οικογένειά του.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα απολύτως τίποτα και τώρα μπορώ να έχω σχεδόν τα πάντα, οπότε υπολογίζω τι πραγματικά αξίζει. Έχω αγοράσει σπίτια για την μητέρα, τον πατέρα, τον θείο και την γιαγιά μου. Δεν θα πάρω ακριβό αυτοκίνητο επειδή απλά μπορώ. Πήρα στη μητέρα μου μια μηχανή γιατί της αρέσουν. Η αδερφή μου έχει τρία παιδιά και πρόσφερα για την περίθαλψή τους και την παιδεία τους για το μέλλον...» είπε ο Ριτσάρλισον κερδίζοντας σεβασμό...