Θα τα Σαρ – ώσει όλα;

Ένα νέο «αστέρι» φέγγει στον αγγλικό ποδοσφαιρικό ουρανό και δεν είναι άλλο από τον Ισμαϊλά Σαρ, που με δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά, σταμάτησε το σερί της Λίβερπουλ, στρέφοντας την προσοχή και το βλέμμα όλων, πάνω του.  



Θα τα Σαρ – ώσει όλα;

Ο 22χρονος επιθετικός της Γουότφορντ, γεννήθηκε στο «Σαν Λουί» της Σενεγάλης, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Σκάουτερ από την Γαλλία, είδαν στον τότε 17χρονο ταλαντούχο στράικερ το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και δεν το σκέφτηκαν και πολύ να τον πάρουν στη χώρα τους και τη Μετς.

Εκεί, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 13 Ιουλίου 2016 με την γαλλική ομάδα. Ένα χρόνο αργότερα, μετακινήθηκε στη Ρεν, όπου σε ματς του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Αστάνα, βρήκε δίχτυα δις στο δεύτερο ημίχρονο, ό,τι δηλαδή πέτυχε και με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, το περασμένο Σάββατο.

Στις 8 Αυγούστου του 2019, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Γουότφορντ, για να σημειώσει το πρώτο του γκολ απέναντι στη Κόβεντρι Σίτι, είκοσι μέρες αργότερα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, μετρά πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 1.136 αγωνιστικά λεπτά και αποτελεί πραγματικότητα το γεγονός ότι θα απασχολήσει το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι από εδώ και στο εξής.

Ο Ισμαϊλά Σαρ, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, ο δρόμος της ανάκαμψης και της επιτυχίας βρίσκεται μπροστά του.

 

 

Βαγγέλης Καραδήμας