Σόλσκιερ: Αγκάλιασε με σεβασμό τον Αντρέ Γκόμες (vid)



Σόλσκιερ: Αγκάλιασε με σεβασμό τον Αντρέ Γκόμες (vid)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ χάρηκε που είδε τον Αντρέ Γκόμες να επιστρέφει υγιέστατος μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Νοέμβρη και θέλησε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί όταν βγήκε με αλλαγή στην ισοπαλία (1-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος χαφ είχε υποστεί τρομακτικό κάταγμα στον αστράγαλο από μαρκάρισμα του Σον σε ματς των «ζαχαρωτών» απέναντι στην Τότεναμ στο «Γκούντισον Παρκ» και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Σημείωσε τρομερή βελτίωση στην αποθεραπεία του, έχει ήδη επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, πήρε φανέλα βασικού στο ματς της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όταν αντικαταστάθηκε ο Σόλσκιερ τον τράβηξε για να τον αγκαλιάσει.

«Έχω δει τον Άλαν Σμιθ να τραυματίζεται πολύ σοβαρά σε ματς της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ όταν έπαιζα κι εγώ και ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για έναν ποδοσφαιριστή. Επέστρεψε σε λιγότερο από τέσσερις μήνες και είναι φανταστικό...» είπε ο Νορβηγός προπονητής.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης