Η χειρότερη ήττα για πρωτοπόρο από το 1985! (vid)

Η ήττα (3-0) της Λίβερπουλ από τη Γουότφορντ και το σκορ που διαμορφώθηκε στο Vicarage Road, έκαναν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα εντυπωσιακό αλλά και συνάμα το χειρότερο των τελευταίων 35 ετών σε ό,τι αφορά σε ομάδα που είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία!  



Η χειρότερη ήττα για πρωτοπόρο από το 1985! (vid)

Στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, δηλαδή της σύγχρονης μορφής του κορυφαίου πρωταθλήματος, δεν έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο σε επίπεδο... ντόρου που προκάλεσε αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ και τη Γουότφορντ.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας για το 2020, ή αν προτιμάτε η ομάδα που σύντομα θα στεφθεί Πρωταθλήτρια στη χώρα για πρώτη φορά από το 1990, ηττήθηκε από σύλλογο που παλεύει για τη σωτηρία του και βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού στην έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Το τελικό 3-0 είναι η χειρότερη ήττα και πιο εντυπωσιακή για ομάδα που καταλαμβάνει την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία τριάδα και κάθε αγωνιστική δίνει μάχη ζωής και θανάτου, από το 1985!

Στις 23 του Νοέμβρη εκείνου του έτους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ρον Άτκινσον ούσα πρωτοπόρος ηττήθηκε 3-0 από τη Λέστερ που αγκομαχούσε στη ζώνη του υποβιβασμού...

Κώστας Ζάλιαρης