Ο Κασίγια πλήρωσε ακριβά τα ρατσιστικά του σχόλια!

Τιμωρία οκτώ αγωνιστικών μακριά από τις υποχρεώσεις της Λιντς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 60.000 λιρών επιβλήθηκε στον Κίκο Κασίγια, για τα ρατσιστικά του σχόλια σε βάρος του εξτρέμ της Τσάρλτον, Τζόναθαν Λέκο!  



Ο Κασίγια πλήρωσε ακριβά τα ρατσιστικά του σχόλια!

Η FA εξέτασε προσεκτικά το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκρινε «ένοχο» τον Ισπανό τερματοφύλακα, ανακοινώνοντάς του την σκληρή ποινή!

Ο Κασίγια, ο οποίος προηγουμένως αρνούνταν ότι απευθύνθηκε με ρατσιστικά σχόλια στον 20χρονο άσο, εμφανίστηκε απογοητευμένος με τη βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε.

«Είμαι στεναχωρημένος και συντετριμμένος που κατηγορούμε για ρατσιστικά σχόλια από το ματς με την Τσάρλτον τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με όλο το σεβασμό προς την FA, στηρίζω και κατανοώ την πρόοδο που έχει κάνει για την καταπολέμηση του ρατσισμού. Προσωπικά συμφωνώ με κάθε ενέργεια που γίνεται για την εξάλειψη του ρατσισμού στον αθλητισμό. Παράλληλα, όμως, δεν θεωρώ ότι η τιμωρία που επιβλήθηκε σε εμένα είναι σωστή για το συγκεκριμένο περιστατικό», ανέφερε ο τερματοφύλακας της Λιντς.