Χαλαρά 3-0 η Γιουνάιτεντ, στο «μηδέν» η Άρσεναλ (ημίχρονο/vids)

Με τον Μπρούνο Φερνάντες να κάνει ξανά... παπάδες, να σκοράρει και να συμμετέχει στο δεύτερο γκολ που ήταν το παρθενικό του Ιγκάλο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Σόλσκιερ καθαρίζει την πρόκριση με το 3-0 επί της Μπριζ στην ανάπαυλα. Στο 0-0 ο επαναληπτικός του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ολυμπιακό.  



Χαλαρά 3-0 η Γιουνάιτεντ, στο «μηδέν» η Άρσεναλ (ημίχρονο/vids)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» από το 22ο λεπτό έχουν αριθμητικό πλεονέκτημα με το χαζό πέναλτι που έκανε ο Ντέλι με χέρι σε σουτ του Τζέιμς, με τον Φερνάντες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Ο Πορτογάλος στο 34' πέταξε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι για τον Μάτα που απλά έφτιαξε το γκολ του Ιγκάλο για το 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ». Και ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έβαλε τ' όνομά του στη λίστα των σκόρερ με πανέμορφο δεξί σουτ με την επιστροφή του στην 11άδα γράφοντας το 3-0 στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ δεν είχε την ενέργεια και την τόλμη που ίσως θα έπρεπε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το πρώτο μέρος έχει ολοκληρωθεί δίχως τέρματα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με την ελληνική ομάδα να μένει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης