Ζιντάν: «Ο Πεπ είναι ο καλύτερος»

Ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ζινεντίν Ζιντάν, που δεν δίστασε να δηλώσει ότι έμαθε πολλά από τον Καταλανό τεχνικό.



Ζιντάν: «Ο Πεπ είναι ο καλύτερος»

Πριν τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γάλλος κόουτς κλήθηκε να μιλήσει για τον συνάδελφό του και εκείνος το έκανε... απλόχερα.

«Πάντα αυτό αποδείκνυε. Πρώτα στην Μπαρτσελόνα, μετά στην Μπάγερν και τώρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Αυτήν είναι η άποψή μου. Κάποιοι μπορούν να πιστεύουν ότι κάποιοι άλλοι προπονητές είναι οι καλύτεροι, αλλά για μένα αυτός είναι ο καλύτερος.

Προφανώς και αποτέλεσε έμπνευση με όσα έχει κάνει. Μου δίνει ακόμη περισσότερο κίνητρο. Δεν φοβόμαστε να παίξουμε κόντρα στις ομάδες του Γκουαρδιόλα. Έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι είχα περάσει κάποιες ημέρες μαζί του στην Μπάγερν, κατά τις οποίες μιλούσαμε για προπονητική, το πως να διαχειριστείς μια ομάδα, και ήταν πάντα ειλικρινής, αρκετά ανοιχτός, και οι συζητήσεις μας μου έμαθαν πολλά», σχολίασε σχετικά.

Τέλος, ο «Ζιζού» έκανε και μια σημαντική δήλωση όσον αφορά τον πρώην παίκτη της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ο οποίος ενδεχομένως να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις ερχόμενες εβδομάδες με την ευχή όλων η κατάληξη να είναι διαφορετική.

Γιώργος Σιάφας