Ρόδεραμ: Υπέροχη κίνηση από τους οπαδούς στο Μπέρι...

Τα πούλμαν με τους οπαδούς της Ρόδεραμ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άκρινγκτον, σταμάτησαν όλα μαζί στο Μπέρι προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούσαν τις επιχειρήσεις εκεί που περνούν δύσκολα μετά την αποβολή της τοπικής ομάδας από τα πρωταθλήματα...  



Ρόδεραμ: Υπέροχη κίνηση από τους οπαδούς στο Μπέρι...

Η Μπέρι λόγω των τρομερών οικονομικών προβλημάτων, της κακοδιαχερίσης και της λύσης που δεν βρέθηκε και ακόμα αναζητείται, τιμωρήθηκε με αποβολή από το πρωτάθλημα της LeagueOne.

Οι οπαδοί της βιώνουν... μαύρες μέρες μη μπορώντας ν' απολαύσουν το ποδόσφαιρο ή να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ, είναι λογικό οι τοπικές επιχειρήσεις να έχουν αντιμετωπίσει τον αρνητικό αντίκτυπο του γεγονότος.

Τα έσοδα που υπολογίζονταν κάθε φορά από τις ημέρες των αγώνων έχουν εξαφανιστεί παντελώς, αφού πλέον δεν συγκεντρώνεται κόσμος στην περιοχή γύρω από το γήπεδο όπως συνέβαινε όταν ακόμα ο σύλλογος ήταν ενεργός.

Για τον λόγο αυτό, οι φίλοι της Ρόδεραμ αποφάσισαν στο δρόμο τους προς το γήπεδο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άκρινγκτον να σταματήσουν στο Μπέρι για να πιουν μπύρες και να φάνε προκειμένου να βοηθήσουν με τα χρήματά τους τις επιχειρήσεις που βλέπουν κόσμο... με το σταγονόμετρο τους τελευταίους μήνες...

Πολλά μπράβο σ' όσους πήραν την πρωτοβουλία...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης