Πρέμιερ Λιγκ – 27η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Με ανοιχτούς λογαριασμούς ολοκληρώθηκαν τα ημίχρονα στις τέσσερις απογευματινές αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ για την 27η αγωνιστική.



Πρέμιερ Λιγκ – 27η Αγωνιστική (Ημίχρονα)

Η Σαουθάμπτον έχει αποκτήσει προβάδισμα απέναντι στην Άστον Βίλα, με τους «Αγίους» να προηγούνται στο «Σεντ Μέρις» με το γκολ του Λονγκ από το 8ο λεπτό. Ο Ιρλανδός σκόραρε με το γόνατο, εκμεταλλευόμενος το γύρισμα του Τζενεπό.

Με το ίδιο σκορ οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα και η Κρίσταλ Πάλας με τη Νιούκαστλ στο «Σέλχαρστ Παρκ», αφού ο Ντουμπράφκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Φαν Άανχολντ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον, Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολάρα του Στίβενς στο 26’ αλλά η απάντηση των «γλάρων» υπήρξε άμεση, αφού η κεφαλιά του Μοπέ στο 30’ ύστερα από σέντρα του Γουέμπστερ επανάφερε τις ισορροπίες.

Χωρίς σκορ (0-0) παραμένει το Μπέρνλι-Μπόρνμουθ, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ωστόσο για το γκολ που ακυρώθηκε στον Μπίλινγκ στο 23ο λεπτό. Η φάση εξετάστηκε στο VAR και δεν μέτρησε για χέρι, το οποίο ωστόσο δεν είναι ευδιάκριτο από κάποια λήψη...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων 45’

Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ

1-0

Μπέρνλι-Μπόρνμουθ

0-0

Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα

1-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον

1-1

 

Γιάννης Τζιουμακλής