Όσο μπορεί την οδηγεί ο Μαρσιάλ... (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αιφνιδιάστηκε στο Βέλγιο από τη Μπριζ, αλλά βρήκε το εκτός έδρας γκολ και δεν την ενοχλεί και τόσο το τελικό 1-1 με τη Μπριζ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Απόντος του Ράσφορντ, ξανά γκολ ο Μαρσιάλ μετά από αυτό που πέτυχε στο ντέρμπι με την Τσέλσι την περασμένη Δευτέρα.  



Όσο μπορεί την οδηγεί ο Μαρσιάλ... (vids)

Οι «κόκινοι διάβολοι» με τον Μπρούνο Φερνάντες στον πάγκο και τους Μάτιτς – Μάτα στο χώρο του κέντρου σε αυτό το παιχνίδι, βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ με τον Ντένις να βρίσκει δίχτυα στο 15ο λεπτό. Ο σκόρερ των γηπεδούχων θα έχει να θυμάται τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς είχε πετύχει γκολ και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα το κατάφερε απέναντι στη Γιουνάιτεντ! Από βαθιά μπαλιά του Μινιολέ που πιστώθηκε πολύ σπάνια ασίστ, ο Ντένις κατάφερε στην πλάτη της κοιμώμενης άμυνας των ¶γγλων να κάνει τη λόμπα στον Ρομέρο για το 1-0.

Από τον ίδιο... ύπνο του Μέχελε στο 36' έπειτα από εκτέλεση πλάγιου άουτ, ο Μαρσιάλ, έκλεψε, έκανε και το σπριντ και πλάσαρε σωστά για το 1-1. Μάλιστα, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γάλλος επιθετικός είχε και δοκάρι σε πολύ καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο μέρος κινήθηκε σε πολύ πιο σταθερά δεδομένα, δίχως ιδιαίτερες φάσεις όσο εξελισσόταν το ματς. Στα πρώτα λεπτά μονάχα ο Ντένις από τη μια και το γεγονός πως η άμυνα της Μπριζ δεν ήταν καθόλου ισορροπημένη ήταν στοιχεία που έδειχναν ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάτι που θα έκανε τη διαφορά στο υπόλοιπο του ματς. Ο Κοσουνού στο 79' έχασε τεράστια ευκαιρία με μονοκόατο πλασέ από γύρισμα που έγινε από δεξιά και το τελικό 1-1 αφήνει το μικρό αβαντάζ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του επαναληπτικού.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπριζ: Μινιολέ, Πέδρο, Μέχελε, Ντέλι, Κοσούνου, Ριτς, Μπαλάντα (47'), Ντε Κάιπερ (73' Σρίβερς), Τάου (62' ντε Κέτελαρ), Ντένις, Βάνακεν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Ντάλοτ (81' Μπρούνο Φερνάντες), Περέιρα (71' Φρεντ), Μάτιτς, Γουίλιαμς, Μάτα, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ (67' Ιγκάλο)

Κώστας Ζάλιαρης